KORTING STARTENDE ONDERNEMERS

STARTENDE ONDERNEMERS KRIJGEN KORTING BIJ ONS

 

Voor startende ondernemers hebben wij een kortingspakket samengesteld.

Zo blijven de kosten lager dan bij andere boekhouders.

Het idee is dat u, als ondernemer, zelf de administratie bij gaat houden in een online boekhoudpakket. Wij gebruiken daarvoor de online boekhoudsoftware van Visma E-accounting, nformer of E-boekhouden. Deze zijn eenvoudig in gebruik en brengen lage kosten mee. U voert uw eigen administratie en wij controleren deze maandelijks. Wanneer u vragen heeft, dan beantwoorden wij deze ook. Dit doen wij het eerste jaar gratis en onbeperkt.

Het enige wat wij van u verwachten is:

1. U blijft drie jaar klant bij ons.

2. Wij verzorgen ook de aanvullende dienstverlening zoals de belastingaangifte en in voorkomende gevallen de jaarrekening en salarisadministratie.

3. U voert de administratie zelfstandig in, wij controleren en geven aan wat er aangepast moet worden. U voert dan de correcties zelf uit.

De salarisadministratie kunnen wij verzorgen voor een bedrag van € 9,50 per loonstrook (1e jaar 10% korting). De jaarrekening kunnen wij opstellen voor € 325,- (1e jaar 10% korting). De aangifte inkomstenbelasting voor eenmanszaak en vof kunnen wij indienen voor € 90,- en van uw partner voor € 35,- extra (1e jaar 10% korting). De aangifte vennootschapsbelasting en deponering bij de KVK kunnen wij verzorgen voor een bedrag van € 125,- (1e jaar 10% korting). Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op. Contact opnemen met JDFinance