BELASTINGAANGIFTE 2020

 

Het is weer tijd om aan de aangifte inkomstenbelasting over 2019 in te gaan dienen. Wilt u dit laten doen, dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn.

Wij kunnen uw particuliere aangifte indienen voor een aantrekkelijke prijs. Indien gewenst kunnen wij bij u thuis langs komen, maar u kunt de gegevens ook opsturen per email of per post. Wij verwerken uw aangifte binnen 1 week en sturen u een concept toe. Wanneer u akkoord gaat, dan dienen wij deze in. Wij hebben geen DIGID van u nodig omdat we werken met fiscale software waarmee we direct in verbinding staan met de belastingdienst.

De kosten zijn voor een standaard aangifte (alleenstaand) € 48,50. Bij fiscaal partners is dit € 88.

De bovenstaande prijzen zijn incl btw.

*Veel aangiftes zullen wij beschouwen als standaard. Alleen in het geval van bijzondere aftrekposten of bijvoorbeeld veel aandelen, beleggingen of lijfrentepolissen zijn we genoodzaakt een toeslag te rekenen op bovenstaande tarieven.

 

Heeft u of uw partner een eenmanszaak of VOF en wilt u de aangifte laten indienen, neemt u dan contact met ons op voor een offerte.

Afhankelijk van uw situatie en de omvang van de boekhouding, maken we een offerte op maat. Of u de boekhouding wel of niet al volledig verwerkt heeft in een (online) boekhoudpakket, wij willen u graag van dienst zijn.

 

U kunt ons bereiken via

Telefoon : 0172 722 189
Email       : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot en met 15 april 2020 hanteren wij een korting van € 6,- op bovenstaande prijzen.